Cirese
 la Ureche Industrializarea hranei si experimentele din laboratoare au facut sa creasca numarul bolilor civilizatiei moderne care, mai mult de atat, nu mai sunt boli pe care le acceptam cu resemnare ca fiind ale batranetii. Copiii nostri sunt deja afectati de boli precum obezitate, diabet, alergii, sistem imunitar deficitar, de la varste foarte fragede.

Aceste retete sunt o alternativa la dulciurile frumos ambalate din comert, pline de zahar si arome. Retetele nu contin nici un fel de cereale (grane), si deci nici gluten. Dintre acestea, unele nu contin ou iar unele nici lapte. Altele se pot clasifica foarte bine ca retete raw-vegane. De aceea este un loc unde cei care sufera de intoleranta la gluten, lactoza sau ou se pot inspira si gati. Dar si pentru cei care cauta un desert sanatos.

Nu sunt nutritionist, nici macar nu am urmat vreun curs de bucatar, ce fac eu poate face oricine. Toate retetele prezentate aici sunt incercate si adaptate la cerintele familiei mele. Si invat in continuare sa gatesc altele.

Haideti sa ne intoarcem la hrana onesta, cinstita, pentru a fi mai sanatosi si mai fericiti, noi si urmasii nostri.

Gatiti simplu si plini de viata!

Contactaţi-ne!

Pentru a ne contacta vӑ rugӑm sӑ completaţi formularul alӑturat.

PALEO Life & Style
Vezi Postari
28 Septembrie
mai multa natura, mai putine plastice...