Preincalzesc cuptorul.
Nucile de caju se maruntesc la rasnita electrica, atentie nu prea mult, altfel devin unt de caju.
Intr-un bol amestecati rezultatul impreuna cu faina de migdale si cea de cocos si omogenizati bine.
Adaugati restul ingredientelor si amestecati bine, tot la robot sau cu o spatula de lemn.
Lasati aluatul sa se odihneasca 5 minute, pentru ca faina sa absoarba bine lichidul.
Cand am de-a face cu aluaturi lipicioase care trebuie intinse foarte bine si fara sa se rupa, procedez in felul urmator: am nevoie de trei unelte de lucru - sucitorul Tupperware, o plansa de silicon si un tocator flexibil.
Mai intai asez aluatul pe planseta de silicon, deasupra careia pun o hartie de copt, nu mai mare decat planseta. Modelez cu sucitorul pe care l-am umplut cu apa calda si l-am reglat la dimensiunea dorita cu ajutorul formelor din capat (3 mm) pana cand intind aluatul perfect.

Dezlipesc usor foaia de copt astfel incat sa nu plece cu tot cu aluat, am am introdus la cuptor, avand grija sa mut usor plansa de silicon de pe blatul de bucatarie in tava, si sa dau la cuptor.

Se coace aluatul 5-10 minute, doar cat sa faca un pic de crusta, nu il lasati nesupravegheat mult timp.
Scoateti tava, adaugati sos de rosii si toppingurile, dupa care dati iar la cuptor pentru inca 5-10 minute.
Pentru astfel de aluaturi la care timpul de coacere este scurt, se preteaza toppingurile care nu necesita coacere indelungata sau daca acestea contin carne, ciuperci - caliti-le in prealabil in tigaie, astfel incat in cuptor sa nu mai fie nevoie sa fie preparate in mod deosebit.
Dupa coacere, eu ma folosesc de un tocator de plastic, flexibil, care nu are mai mult de cativa mm grosime si pe care il introduc sub aluat si mut astfel pizza pe acest tocator, pentru a taia mai usor feliile.