30 min durata
16 portii
Nivel Usor

  Retete Dulciuri  

Batoane cu banana, ciocolata si fulgi de cocos

O prajitura delicioasa, dulce si foarte usor de facut. Alegeti ciocolata amaruie cu 99% cacao daca gasiti.
Pentru aceasta prajitura avem nevoie de 6 curmale mari, fara samburi, hidratate peste noapte. Daca veti uita, 
este in regula sa le dati in clocot in putina apa timp de 1 minut, se vor marunti mai usor.

In cana de la blender puneti, pe rand, banana, laptele de cocos, ouale, uleiul de cocos si curmalele hidratate. Procesati pana se omogenizeaza foarte bine.
Intr-un bol, amestecati ingredientele uscate - scortisoara, fulgii de cocos, faina de cocos, sarea si bicarbonatul. In acest amestec turnati lichidul, amestecand bine.
La final, incorporati bucatelele de ciocolata.
Turnati compozitia intr-o tava de 20x20 cm, pe foaie de copt.
Dati la cuptor pentru 30 minute sau pana cand capata o culoare aurie. Lasati sa se raceasca inainte de taiere.

Ingrediente

130 gr banana coapta
150 ml lapte de cocos
3 oua
75 gr ulei de cocos topit
6 curmale hidratate peste noapte
1/4 lingurita scortisoara
120 gr fulgi de cocos
30 gr faina de cocos
un praf de sare
1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
80 gr ciocolata amaruie tocata cu cutitul

 Alte Retete  
Dulciuri 

Vezi toate
PALEO Life & Style
Vezi Postari
28 Septembrie
mai multa natura, mai putine plastice...