40 min durata
6 portii
Nivel Usor

  Retete Dulciuri  

Biscuiti cu mar si morcov


Preincalziti cuptorul in timp ce preparati biscuitii si pregatiti o tava pentru copt, cu o foaie de copt.
In vasul de la robot cu lama in forma de litera S turnati: curmalele, oul, piureul de mar, uleiul de cocos, siropul de artar, vanilia. 
Amestecati pana devine un aluat omogen. 
Adaugati restul ingredientelor si mai amestecati o data, ori cu ajutorul robotului ori cu o spatula intr-un bol.
Dupa ce veti adauga ingredientele uscate, aluatul va deveni mai gros si posibil sa nu mai puteti folosi robotul daca este unul cu o putere mica. 
Asa ca ajutati-va de o spatula sau lingura de lemn si omogenizati totul intr-un castron.
Modelati cu mana „biscuitii", turtindu-i putin si asezati-i in tava pregatita.
Coaceti aproximativ 35 minute, lasati-i sa se racoreasca 10 minute in tava si apoi scoateti-i din tava.

Ingrediente

180 gr faina de migdale
20 gr faina de cocos
1 lingurita scortisoara
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1 varf de cutit de sare
3 curmale fara samburi tocate marunt
1 ou
50 gr piure mar
50 gr ulei de cocos topit
1 lingura sirop artar
40 gr morcov ras
40 gr mar ras
pudra de vanilie pentru aroma

 Alte Retete  
Dulciuri 

Vezi toate
PALEO Life & Style
Vezi Postari
28 Septembrie
mai multa natura, mai putine plastice...