50 min durata
6 portii
Nivel Usor

Ingrediente

210 gr faina de migdale
2 linguri ulei de cocos topit
2 linguri sirop de artar
1 lingura lapte de cocos
1 lingurita scortisoara pulbere
1 varf de cutit de sare
1-2 curmale fara samburi, tocate fin
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu

  Retete Prajituri & Torturi  

Biscuiti cu scortisoara

Un desert pentru copiii de peste un an, o alternativa la biscuitii ambalati.

Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul si pregatiti o tava pentru copt pe care ati decupat o foaie de copt.
In robotul cu lama in forma de litera S puneti: faina de migdale, uleiul de cocos, siropul de artar, laptele de cocos, 
scortisoara, curmalele, bicarbonatul, sarea. Adica toate.
Presarati pe spatiul de lucru faina de cocos si intindeti aluatul cu un sucitor. Eu am un sucitor de mare ajutor de 
la Tupperware in care pot turna apa calda si 
ma ajuta la acest tip de aluat care, fiind fara gluten, nu este deloc „elastic" si intampini o oarecare provocare sa il intinzi.
Taiati forme cu paharul sau cu ce doriti, de preferat cat mai rotunde la margini, ca sa nu se rupa in timpul coacerii, 
coaceti aproximativ 10-15 minute, reciti , serviti. 

Ingrediente

210 gr faina de migdale
2 linguri ulei de cocos topit
2 linguri sirop de artar
1 lingura lapte de cocos
1 lingurita scortisoara pulbere
1 varf de cutit de sare
1-2 curmale fara samburi, tocate fin
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu

Taguri

 Alte Retete  
Prajituri & Torturi 

Vezi toate
PALEO Life & Style
Vezi Postari
Timp liber
Reading is never a waste of time!...