35 min durata
20 portii
Nivel Usor

Ingrediente

50 gr migdale
50 gr nuci pecan sau romanesti sau caju
30 gr seminte canepa
1 lingura pudra de cacaoa (sau roscove daca este pentru copii, are cofeina zero)
140 gr curmale fara samburi
3 linguri ulei de cocos topit
nuca de cocos (fulgi) pentru tavalit bombonelele

  Retete Prajituri & Torturi  

Bombonele tavalite

Bombonele de ciocolata si nuci tavalite prin nuca de cocos.
Ies cam 20-25 bombonele. Daca doriti o cantitate mai mare, dublati ingredientele.
Migdalele si nucile se maruntesc la robotul cu lama in forma de S.
Se adauga semintele de canepa si se mai amesteca de 2-3 ori cu ajutorul robotului.
Se adauga restul ingredientelor cu exceptia fulgilor de cocos pe care ii pastram pentru a tavali bombonelele la final.
Se paseaza pana devine un amestec omogen ca o pasta lipicioasa.
Din acest amestec se formeaza cu mana imediat (cat nu se coaguleaza uleiul de cocos) bombonele care se tavalesc prin cocos.

Se dau imediat la frigider. Uleiul de cocos, odata inchegat le va mentine tari in momentul in care vor fi servite.


Pofta buna!

Ingrediente

50 gr migdale
50 gr nuci pecan sau romanesti sau caju
30 gr seminte canepa
1 lingura pudra de cacaoa (sau roscove daca este pentru copii, are cofeina zero)
140 gr curmale fara samburi
3 linguri ulei de cocos topit
nuca de cocos (fulgi) pentru tavalit bombonelele

Taguri

 Alte Retete  
Prajituri & Torturi 

Vezi toate
PALEO Life & Style
Vezi Postari
PALEO
Cum ajungem sa credem in lucrurile in care credem?...