15 min durata
10 portii
Nivel Usor

  Retete Paine si Aluaturi  

Grisine

Se incalzeste cuptorul. Se amesteca toate ingredientele (cu exceptia susanului si macului). Se lasa 5-10 minute pentru ca faina de cocos sa absoarba lichidul.
Se formeaza cu mainile bilute de aluat care apoi se ruleaza cu ajutorul degetelor astfel incat sa formam grisinele.
Daca aluatul se rupe, inmuiem mainile intr-un bol cu apa si continuam. Pentru a evita ruperea, putem face grisine mai scurte, nu trebuie neaparat sa ne chinuim sa fie lungi. Faina de migdale nu se preteaza foarte bine la aluaturi care sa se "intinda".
Se tavalesc prin mac sau susan si se aseaza pe o plansa de silicon sau tava, pe hartie de copt.
Se coc 10-15 minute.

Ingrediente

114 gr faina migdale (1-2 linguri de faina poate fi faina de cocos)
1 ou
2 linguri de ulei de masline
1 lingura miere
1-2 lingurite oregano uscat
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
susan sau mac

 Alte Retete  
Paine si Aluaturi 

Vezi toate
PALEO Life & Style
Vezi Postari
28 Septembrie
mai multa natura, mai putine plastice...