15 min durata
15 portii
Nivel Usor

Ingrediente

45 g fulgi cocos (nu chipsuri)
20 g faina migdale
20 g ulei de cocos (3 linguri)
70 gr sirop artar

  Retete Prajituri & Torturi  

Macarons cu cocos

Se incalzeste cuptorul si se pregteste o tava cu hartie de copt.
Toate ingredientele se amesteca in robotul cu lama in forma de S (eu asez vasul robotului direct pe cantarul de bucatarie si pun ingredientele in timp ce le si cantaresc).
Se amesteca bine, dupa care se formeaza bilute (un pic plate) cu mana sau cu ajutorul unui dispozitiv de inghetata daca dispuneti de unul, si se pun in tava pregatita.
Se coc aproximativ 10-15 minute, pana cand devin un pic aurii la baza.
Sa lasa sa se raceasca o ora si apoi se consuma, pentru a nu se farama.

Ingrediente

45 g fulgi cocos (nu chipsuri)
20 g faina migdale
20 g ulei de cocos (3 linguri)
70 gr sirop artar

Taguri

 Alte Retete  
Prajituri & Torturi 

Vezi toate
PALEO Life & Style
Vezi Postari
PALEO
Cum ajungem sa credem in lucrurile in care credem?...