15 min durata
8 portii
Nivel Usor

Ingrediente

6 oua la temperatura camerei
3 linguri faina de cocos fina sau cernuta (35 gr)
1 ceasca de lapte dulce/ lapte vegetal (150 ml)
2 linguri de ulei cocos topit + extra pentru uns tigaia
un praf de sare

  Retete Paine & Aluaturi  

Aluat de clatite fara gluten

Usor de facut, se pot umple cu ceva dulce dar si cu ceva sarat, pe post de quesadillas.
Eu blenduiesc pentru cateva secunde cele 6 oua pentru a nu ramane firisoare de albus, apoi inlatur robotul si in acelasi vas adaug restul ingredientelor.
Laptele il adaug ultimul daca este rece, dupa ce am incorporat uleiul de cocos, pentru a nu se coagula acesta din urma.
Las 5 minute ca sa absoarba faina de cocos lichidul, apoi amestec inca o data si apoi incep sa le prajesc.
Amestec bine cu un tel, si apoi torn in tigaie cu ajutorul unui polonic.
Ies cam 8-10 clatite, in functie de marimea tigaii.

Ingrediente

6 oua la temperatura camerei
3 linguri faina de cocos fina sau cernuta (35 gr)
1 ceasca de lapte dulce/ lapte vegetal (150 ml)
2 linguri de ulei cocos topit + extra pentru uns tigaia
un praf de sare

 Alte Retete  
Paine & Aluaturi 

Vezi toate
PALEO Life & Style
Vezi Postari
PALEO
Cum ajungem sa credem in lucrurile in care credem?...