15 min durata
8 portii
Nivel Usor

  Retete Paine si Aluaturi  

Aluat de clatite fara gluten

Usor de facut, se pot umple cu ceva dulce dar si cu ceva sarat, pe post de quesadillas.
Eu blenduiesc pentru cateva secunde cele 6 oua pentru a nu ramane firisoare de albus, apoi inlatur robotul si in acelasi vas adaug restul ingredientelor.
Laptele il adaug ultimul daca este rece, dupa ce am incorporat uleiul de cocos, pentru a nu se coagula acesta din urma.
Las 10 minute ca sa absoarba faina de cocos lichidul, apoi amestec inca o data si apoi incep sa le prajesc.
Amestec bine cu un tel, si apoi torn in tigaie cu ajutorul unui polonic.
Ies cam 8-10 clatite, in functie de marimea tigaii.

Ingrediente

6 oua la temperatura camerei
3 linguri faina de cocos fina sau cernuta (35 gr)
1 ceasca de lapte dulce/ lapte vegetal (150 ml)
2 linguri de ulei cocos topit + extra pentru uns tigaia
un praf de sare

Taguri

 Alte Retete  
Paine si Aluaturi 

Vezi toate
PALEO Life & Style
Vezi Postari
28 Septembrie
mai multa natura, mai putine plastice...