O paine dulce, pe care merge intins unt moale. Banana este foarte versatila pentru coacerea produselor paleo, si este si bogata in vitamine si nutrienti.
Preincalziti cuptorul la 180 grade C.
Intr-un bol mai mare amestecati cu mixerul sau cu telul ingredientele lichide (bananele, ouale, mierea, uleiul de cocos, crema de cocos). Crema de cocos este partea mai groasa
din cutia de lapte de cocos, care se ridica la suprafata.
In alt vas mai mic, amestecati bine ingredientele uscate, cu exceptia nucilor caju (faina de migdale, faina de tapioca, fulgii de cocos, bicarbonatul, scortisoara). Acest
amestec il turnati treptat in bolul cel mare si omogenizati.
Turnati intr-o tava dreptunghiulara de chec sau alta forma dorita compozitia, presarati nucile maruntite si dati la cuptor pentru 30-40 minute.
Dupa ce ati scos tava, lasati sa se raceasca si apoi scoateti din forma si taiati.