Nivel Mediu

Ingrediente

4 oua separate
80 gr unt de caju
20 gr miere (o lingura)
2 linguri jumate de otet de mere
60 ml lapte migdale (alt lapte vegetal)
30 gr faina de cocos
1 lingurita bicarbonat de sodiu
un praf de sare

  Retete Paine & Aluaturi  

Paine cu unt de caju

Preincalziti cuptorul. Aveti nevoie de o tava pozitionata in cuptor jos pe care sa asezati un vas cu apa, si deasupra acestora sa puteti fixa gratarul pe care se va coace painea.
Pregatiti o tava de chec cu hartie de copt si unsa cu ulei de cocos.
Se mixeaza cu ajutorul unui mixer sau al unui tel: galbenusurile, untul de caju, apoi adugati mierea, otetul si laptele. Se mixeaza inca o data, apoi se incorporeaza faina, sarea si bicarbonatul.
Se lasa deoparte 10 minute pentru ca faina de cocos sa absoarba lichidele, timp in care mixam albusurile spuma.
Adaugati 2 linguri de albus in aluat, incorporati bine si apoi adaugati restul. De data aceasta, amestecati cu un tel pana cand albusurile sunt omogenizate, dar nu mai mult.
Se da imediat la cuptor, se coace aproximativ 30 minute sau pana cand capata o culoare galbuie.
Se scoate tava din cuptor se lasa 10 minute sa se racoreasca, dupa care se scoate painea si se aseaza pe un gratar rasturnata, iar dupa 15 minute se intoarce iar si se lasa 1 ora, cand se poate taia felii.

Ingrediente

4 oua separate
80 gr unt de caju
20 gr miere (o lingura)
2 linguri jumate de otet de mere
60 ml lapte migdale (alt lapte vegetal)
30 gr faina de cocos
1 lingurita bicarbonat de sodiu
un praf de sare

Taguri

Alte Retete Paine & Aluaturi

Vezi toate
Ghiduri
Your journal, your way....