Nivel Usor

Ingrediente

50 gr faina de cocos
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1/4 lingurita sare
4 oua la temperatura camerei
50 gr ulei de cocos topit
1 lingura miere
40 gr nuci pecan tocate
2 linguri seminte de mac

  Retete Paine & Aluaturi  

Paine cu faina de cocos, nuci pecan si mac

Aluaturile paleo contin adesea faina de cocos. In situatia in care nu aveti in casa, puteti macina la rasnita de cafea fulgi de cocos pana devin faina.
Preincalziti cuptorul.
Faina de cocos, bicarbonatul si sarea se amesteca intr-un bol.
In alt bol, amestecati cu un tel ouale, mierea si uleiul de cocos.
Turnati amestecul uscat in cel lichid si omogenizati bine. 
Aluaturile care contin faina de cocos pot fi lasate 3-5 minute la odihna pentru ca faina de cocos sa absoarba bine lichidul.
In acest timp puteti toca marunt cu un cutit ascutit nucile pecan. Acestea se adauga impreuna cu macul in aluat si se omogenizeaza cu o spatula.
Se toarna amestecul intr-o forma de silicon sau o tava de metal unsa in prealabil cu ulei de cocos. Cea de silicon nu necesita ungere.
Se coace 25-30 minute pana capata o culoare aurie.
DisclaimerInformatiile oferite pe acest blog nu sunt sfaturi medicale si nu inlocuiesc diagnosticul unui medic sau al unui specialist. Sunt doar opinii, pareri, recomandari din propria experienta sau din informatiile pe care eu le-am acumulat pana in acest moment. Nu ezitati sa cereti parerea unui specialist si nici nu amanati o consultatie in urma informatiilor prezentate pe acest blog.

Ingrediente

50 gr faina de cocos
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1/4 lingurita sare
4 oua la temperatura camerei
50 gr ulei de cocos topit
1 lingura miere
40 gr nuci pecan tocate
2 linguri seminte de mac

Taguri

Alte Retete Paine & Aluaturi

Vezi toate
Ghiduri
Your journal, your way....